Ngeunaan Wetlands sahiji bedana

SWS urang Wetlands sahiji bedana mangrupa alpukah dimaksudkeun pikeun ngangkat kasadaran masarakat ngeunaan wetlands sarta loba mangpaat maranéhna pikeun kaséhatan manusa sarta lingkungan. Papanggih Tujuanana ieu, SWS geus dijieun salah sahiji-eureun-warung keur informasi dina biology nu, ékologi, status konservasi, sarta aksés umum pikeun wetlands tinggi-fungsi. SWS ogé collaborating jeung Komite Ramsar Nasional AS jadi inisiatif ieu bisa jadi wahana keur identifying sarta ngolah aplikasi hareup pikeun AS Ramsar designation.

Kami ayeuna dina prosés nyieun hiji inventory of wetlands nu geus dianggap penting ku instansi jeung organisasi. Kami ogé narima aplikasi pikeun loka anyar ti professional lahan baseuh, peminat lahan baseuh, organisasi, jeung individu. Hambalan munggaran nyaeta ngalebetkeun hiji aplikasi. Sakali hiji aplikasi ieu dikintunkeun, mangka reviewed ku tim professional lahan baseuh pikeun mastikeun yén kriteria pikeun SWS Wetlands tina status bedana nu patepung. Unggal SWS Bab boga ahli lahan baseuh ngantosan pikeun mantuan Anjeun sareng aplikasi Anjeun.

Mangga surélék panitia di swswetlandsofdistinction@gmail.com kalawan patalékan. Mangga buka www.wetlandsofdistinction.org mun leuwih jéntré ngeunaan inisiatif, tempo Wetlands aya sahiji bedana, nyieun hiji akun, sarta mudahan berkas hiji aplikasi pikeun lahan baseuh favorit Anjeun.