meunangkeun aub

The Wetlands sahiji bedana inisiatif keur tumuwuh sarta kami kudu pitulung anjeun pikeun nyieun kasuksésan hiji. Aya sababaraha cara pikeun meunang aub:

1. Nepikeun Wetlands anjeun bedana Aplikasi

Klik di dieu pikeun ngamimitian.

2. Asup nepi ka jadi reviewer pikeun wilayah Anjeun.

Perhatian SWS Anggota! Urang néangan anggota ti bab pikeun mantuan kalawan Wetlands anyar kami tina Program bedana, pikeun mantuan kami cocog wetlands bieu sakumaha Wetlands sahiji bedana sapanjang Dunya. Tujuan prakarsa téh piara kasadaran masarakat jeung ngamajukeun atikan lahan baseuh ngaliwatan hiji showcase online tina luhur-nagara golongan wetlands Dunya urang. Pamustunganana, saha bakal bisa nyalonkeun wewengkon lahan baseuh husus anu kaasup program, jeung sakabeh aplikasi bisa reviewed sarta mumpuni ku hiji reviewer SWS. SWS keur ngarah usaha ieu sarta geus dimekarkeun program, kaasup ramatloka na database.

Ieu kasempetan seru mun meunang di dina tingkat lantai kalawan prakarsa anyar ieu. Prosés review ieu streamlined nyieun aplikasi gampang. kunjungan lapangan henteu perlu. Aplikasi bakal ngandung émbaran cukup pikeun ngalaksanakeun ulasan desktop. Urang bakal diperkirakeun marios sakabeh aplikasi di luhur timely. Mangga wartosan kami di swswetlandsofdistinction@gmail.com lamun museurkeun gabung dina Wetlands sahiji bedana Aplikasi Tim Review.

3. Taros Kami

swswetlandsofdistinction@gmail.com ngeunaan hiji lahan baseuh nu kedah dianggap lahan baseuh tina bedana.