Misi Pernyataan na Goals

Misi ti Paguyuban lahan baseuh Ilmuwan '(SWS) Wetlands tina prakarsa bedana ngamajukeun kasadaran, aprésiasi, sarta pangaweruh ngeunaan sababaraha landscapes paling ecologically sénsitip nagara urang ku nyieun éta-kantos mimitina hiji-eureun warung keur informasi dina wetlands fungsi luhur sapanjang Dunya.

Tujuan tina Wetlands tina prakarsa bedana nu ka:

  • Ningkatkeun kasadaran masarakat sarta apresiasi wetlands tur loba manusa maranéhanana jeung kauntungan lingkungan ku nyieun tur publicizing a showcase of wetlands luhur-nagara golongan
  • Formulir partnerships kalawan agénsi sumberdaya alam kaayaan jeung LSM pikeun ngaidentipikasi wetlands kualitas luhur, wetlands tina pentingna manusa-lingkungan tinggi, sarta wetlands biologis unik pikeun Wetlands sahiji bedana citakan
  • Kalibet publik nu kaasup peminat outdoor, akademisi, pendidik, jeung panasaran dina elmu lahan baseuh jeung géografi ngagunakeun hiji Wetlands interaktif ngeunaan ramatloka bedana