kabijakan privasi

Anu urang

Alamat situs web kami nyaéta: https://www.wetlandsofdistinction.org.

Naon data pribadi urang kumpulkeun na naha urang kumpulkeun deui

koméntar

Nalika datang ninggalkeun komentar dina loka urang ngumpulkeun data ditémbongkeun dina formulir komentar, sarta ogé Alamat IP nu nganjang sarta browser pamaké agén string pikeun mantuan deteksi spam.

Hiji senar anonymized dijieun tina alamat surélék anjeun (ogé disebut Hash) bisa jadi disadiakeun kana layanan Gravatar ningali lamun anjeun make telepon. Kawijakan privasi jasa Gravatar nyaéta sadia di dieu: https://automattic.com/privacy/. Saatos persetujuan ti comment anjeun, gambar profil anjeun katingali ka publik dina konteks comment Anjeun.

media

Lamun unggah gambar mun ramatloka, Anjeun kedah ulah aya muatkeun gambar kalawan data lokasi study (EXIF GPS) kaasup. Datang ka website bisa ngundeur tur nimba sagala data lokasi ti gambar dina website.

bentuk kontak

cookies

Lamun ninggalkeun comment on situs kami anjeun bisa milih-ka nyimpen ngaran, alamat surelek sareng ramatloka di cookies. Ieu keur genah anjeun ku kituna anjeun teu kudu eusian rinci anjeun deui mun anjeun ninggalkeun comment sejen. cookies ieu bakal lepas keur sataun.

Upami Anjeun gaduh hiji akun anjeun asup ka situs ieu, urang bakal nangtukeun hiji cookie samentara pikeun nangtukeun lamun panyungsi anjeun narima cookies. cookie Ieu ngandung euweuh data pribadi sarta dipiceun lamun Anjeun nutup panyungsi anjeun.

Lamun anjeun asup, urang ogé bakal nyetél sababaraha cookies pikeun ngahemat informasi login anjeun sarta pilihan tampilan layar Anjeun. Login cookies panungtungan pikeun dua poé, sarta pilihan layar cookies panungtungan pikeun sataun. Lamun milih "Inget Me", login anjeun bakal persist salila dua minggu. Lamun kaluar ti akun anjeun, nu cookies login bakal dipiceun.

Lamun ngédit atawa nyebarkeun hiji artikel, hiji cookie tambahan bakal disimpen dina browser anjeun. cookie Ieu ngawengku euweuh data pribadi jeung saukur nunjukeun pos ID sahiji artikel nu ngan diédit. Nya wayahna sanggeus 1 poé.

Eusi study tina situs web lianna

Artikel dina situs ieu bisa ngawengku kandungan study (misalna video, gambar, artikel, jsb). Eusi study tina situs web lianna behaves dina cara nu sarua pasti sakumaha lamun nganjang geus ngadatangan Website lianna.

jaba ieu bisa ngumpulkeun data ngeunaan anjeun, make cookies, Lebetkeun tambahan tracking pihak-katilu, sarta ngawas interaksi anjeun kalayan eta eusi study, kaasup nyukcruk interaksi anjeun kalawan eusi study lamun boga akun tur asup ka ramatloka éta.

Analytics

Saha urang bagikeun data anjeun kalawan

Sabaraha lami kami ngaropéa data anjeun

Lamun ninggalkeun comment hiji, anu comment na metadata na nu dipikagaduh salamina. Ieu sangkan bisa mikawanoh sarta approve wae komentar nurutan-up otomatis tinimbang nahan aranjeunna dina antrian moderation.

Pikeun pamaké nu ngadaptar on ramatloka urang (lamun sagala), urang oge nyimpen informasi pribadi aranjeunna nyadiakeun dina profil pamaké maranéhanana. Sadaya pamaké bisa ningali, ngédit, atawa dihapus informasi diri iraha wae (iwal aranjeunna moal bisa ngarobah ngaran pamaké maranéhanana). Website pangurus ogé bisa ningali tur edit inpo éta.

Naon hak Anjeun gaduh leuwih data anjeun

Upami Anjeun gaduh akun di loka ieu, atawa boga komentar ditinggalkeun, anjeun tiasa menta pikeun nampa payel nu diékspor tina data pribadi urang tahan upami anjeun, kaasup naon baé data geus disadiakeun pikeun urang. Anjeun oge bisa menta nu urang mupus data pribadi wae urang tahan ngeunaan anjeun. Ieu teu kaasup data wae urang anu wajib tetep pikeun tujuan administratif, hukum, atawa kaamanan.

Dimana urang ngirim data anjeun

komentar nganjang bisa jadi dipariksa ngaliwatan hiji layanan deteksi spam otomatis.

Inpo kontak Anjeun

informasi tambahan

Kumaha urang ngajaga data anjeun

Naon prosedur data breach kami kudu di tempat

Naon pihak katilu urang nampi data tina

Naon pembuatan kaputusan otomatis jeung / atawa Profil kami ngalakukeun jeung pamaké data

Industri syarat panyingkepan pangaturan