kabijakan privasi

Paguyuban lahan baseuh Ilmuwan (SWS) ngahormat nu privasi anggotana sarta datang séjén pikeun situs web na. SWS niatna percaya yén lamun dagang éléktronik jeung kagiatan online nu keur flourish, pamakéna kudu assured yen informasi disadiakeun online dipaké responsibly na appropriately. Ngajaga privasi online, SWS geus dilaksanakeun kawijakan handap.

Naon Émbaran Dupi SWS Kumpulkeun?
Paling data SWS ngumpulkeun anu dipaké ngan pikeun mantuan kami hadé ngawula anggota urang. Éta kawijakan umum urang pikeun ngumpulkeun sarta nyimpen informasi pribadi wungkul yén anggota kami sarta datang knowingly nyadiakeun. Mun kawijakan privasi kami ngarobah, urang bakal ngabéjaan kabéh pamaké ku e-mail atawa pengumuman husus disimpen dina situs wéb.

Ti Pamaké Umum. SWS henteu ngumpulkeun informasi pribadi wae ti nu ngotektak situs web na. Ngan data agrégat - kayaning jumlah hits per kaca - dikumpulkeun. data agrégat téh ngan dipake keur kaperluan internal sarta pamasaran jeung teu nyadiakeun sagala informasi identifying pribadi.

Ti Anggota SWS urang, Konférénsi pendaftar, sarta Konsumén lianna. Mangtaun aksés ka anggota-hijina sumber na fitur personalization on www.sws.org sarta wewengkon séjén anggota jeung pamaké séjén dipenta pikeun ngadaptar sarta nyadiakeun sababaraha émbaran kawates. Inpo ieu dikintunkeun sukarela. SWS miwarang pamaké nyadiakeun ngaran maranéhanana, angka anggota (pikeun anggota), ngaran organisasi, telepon bisnis, jeung e-mail. Inpo sarupa bisa jadi dikintunkeun ka SWS ngaliwatan aplikasi kaanggotaan, konperénsi atanapi acara pendaptaran, tarekat ieu publikasi, jeung lalanggan., Sajaba ti, pikeun sababaraha e-surat dikirimkeun dina format HTML ku SWS keur anggotana ngaliwatan listservs sarta buletin éléktronik, urang baris ngumpulkeun husus inpo ngeunaan naon nu dituju teu kalawan email éta. Pikeun maranéhanana surelek, SWS bakal nangkep naha panarima mangrupa salajengna clicks liwat ka Tumbu disadiakeun dina suratna. Inpo séjénna dikumpulkeun ngaliwatan fitur tracking ieu ngawengku: alamat surélék tina hiji pamaké, tanggal jeung waktu "klik," jumlah suratna pamaké, nami daptar ti mana suratna ieu dikirim, nyukcruk angka URL na kaca tujuan. SWS ngan ngagunakeun informasi ieu ningkatkeun produk sarta sebaran jalma produk pikeun anggota na. Inpo ieu teu payu atawa disebarkeun di mana wae manner lianna.

Kumaha Dupi SWS Paké Data dikumpulkeun?
SWS migunakeun informasi sukarela dikintunkeun ku anggota na konsumén sejenna dina cara di handap ieu:

SWS Layanan Anggota sarta Produk. Sacara umum, SWS jeung subsidiaries langsung na make data dikumpulkeun pikeun ngaronjatkeun eusi web na sorangan; mun ngabales datang 'kapentingan, kaperluan sarta preferensi; sarta pikeun ngembangkeun produk jeung jasa anyar.

Disclosures ka pihak katilu. Dina kasempetan, SWS ogé bisa nyadiakeun data ngan bisa laksana pikeun pihak katilu nu nawiskeun produk jeung jasa. Ieu data kawates ngawengku ngaran, judul pakasaban, pausahaan jeung alamat bisnis, tapi ulah kaasup nomer telepon bisnis, angka fax bisnis atawa alamat e-mail.

Idin ka Paké Émbaran Personal. Pikeun tujuan tina Act Protection Data (s) 1984 na 1998 (sakumaha lumaku), SWS atawa ajen na kedah nyimpen, host sarta disebutkeun ngolah informasi (kaasup data pribadi) disadiakeun ku pamaké basa ngadaptar pikeun loka Ramat ieu. SWS bisa ngirim dta sapertos luar Area Ékonomi Éropa pikeun ngolah. Lamun reside di Uni Éropa, mangga nunjukkeun idin Anjeun nu informasi pribadi anjeun disadiakeun bisa jadi dibikeun tur disimpen di nagara luar ti Uni Éropa, kaasup Amérika Sarikat. suplai pamaké sakumaha didefinisikeun luhur lamun ngadaptar pikeun loka Ramat guna ngawenangkeun SWS (atawa agén na ditunjuk) ngagunakeun informasi ka kirimkeun pamaké nu advertisements unsolicited langsung mail, promosi, jeung solicitations pikeun produk jeung jasa pihak katilu '.

Card kiridit Émbaran Akun. SWS teu nyingkab informasi akun kartu kiridit disadiakeun ku anggotana sarta konsumén. Nalika anggota na konsumén milih mayar maké kartu kiridit maranéhanana, SWS submits inpormasi nu diperyogikeun pikeun ménta pamayaran ka clearinghouse luyu.

Kumaha Teu SWS Paké Cookies?
Cookies téh nyaéta payil nu ngandung émbaran dijieun ku web server nu bisa disimpen dina hard disk nu pamaké pikeun pamakéan boh salila sési tinangtu ( "per-sessi" cookie) atawa pikeun pamakéan hareup ( "pengkuh" cookie). SWS migunakeun cookies ukur pikeun mempermudah aktivitas otomatis, nyimpen sareng lagu kecap akses, nangtukeun solicitations luyu, tur pola review navigasi. Cookies teu dipaké pikeun nyebarkeun informasi signifikan ngeunaan Pamaké leuwih Internet atawa nganalisis informasi wae nu Pamaké geus knowingly atanapi unknowingly disadiakeun. Lamun pamaké registers, sistem bakal menta naha pamaké approves tina kantétan tina cookie a. Pamaké bisa ngalatih panyungsi internét maranéhna pikeun milih kaluar tina narima hiji "pengkuh" cookie na rada nampa ukur hiji cookie "per-sési", tapi bakal perlu login unggal waktos aranjeunna didatangan loka pikeun ngarasakeun mangpaat pinuh. Lamun pamaké declines gagantel of cookie sagala, pamaké bisa teu boga aksés kana kauntungan pinuh ku website. Pendaptaran nyandak situs mun hadé nangtukeun daerah minat anggota 'sarta méré informasi paling relevan.

Privasi Naon Isu timbul Jeung tumbu ka situs séjén?
situs web ieu ngandung tumbu ka jalaloka séjén. SWS boga kontrol leuwih sarta teu jawab éta kawijakan privasi atawa eusi situs misalna.

Naon Hartosna Of Redress Dupi Sadia?
Mun sagala pamaké tersangka SWS geus diatur informasi pribadi na di luhur yén henteu sasuai jeung pernyataan privasi ieu, mangga ngahubungan kami ku e-milis ka membership@sws.org.