Sarat of Service

Mangga baca perjangjian ieu sacara saksama saméméh migunakeun web loka. Ku ngakses web loka, anjeun satuju janten kaiket ku Sarat jeung Kaayaan di handap. Mun anjeun teu hayang janten kaiket ku ieu Sarat jeung Kaayaan, anjeun teu kudu asup atawa pake web loka.

SWS presents informasi dina situs web ieu layanan pikeun anggota kami jeung pamaké Internet lianna. SWS ngajadikeun aya nanaon atanapi garansi ngeunaan katepatan atanapi reliabiliti eusi di situs ieu atawa situs sejenna nu urang numbu. Sagala diundeur jeung distribusi wae bahan hak ciptana ti situs ieu atawa situs nu urang numbu, tanpa idin nu boga hak cipta urang diidinan, mastikeun dilarang.

Taya Service HARANSI
Ieu situs web tur informasi, software jeung bahan séjén sadia on atanapi diaksés tina situs web ieu disadiakeun dina hiji "salaku geus" jeung "sakumaha disadiakeun" dadasar TANPA HARANSI nanaon nu, boh express atanapi tersirat, kaasup tapi teu diwatesan ka HARANSI judul, non-ngalanggar atanapi HARANSI tersirat of merchantability atanapi kabugaran pikeun maksud tinangtu. SWS henteu ngajamin yén layanan situs web bakal uninterrupted atawa kasalahan bébas atawa nu mana wae informasi, software atawa bahan séjén sadia on atanapi diaksés ngaliwatan loka ramat anu haratis ngeunaan virus, cacing, kuda Trojan atawa komponen ngabahayakeun lianna.

Dina sadaya kaayaan wajib SWS moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala Karuksakan langsung, teu langsung, incidental, husus, punitive atanapi consequential yén hasil sagala cara ti pamakéan Anjeun tina atawa henteu mampuh ngagunakeun situs web atawa reliance Anjeun on atawa pamakéan inpormasi, jasa atawa barang dagangan disadiakeun on atanapi diaksés ngaliwatan loka ramat, atawa anu hasil tina kasalahan, omissions, interruptions, ngahapus koropak, kasalahan, defects, Nepi di operasi, atawa transmisi, atawa naon baé gagalna kinerja.

Indemnification
Anjeun satuju pikeun membela, indemnify jeung tahan SWS bahya ti sagala na sagala Liabilities, waragad sarta expenses, kaasup waragad Pangacara lumrah urang, patali jeung naon baé palanggaran istilah jeung kaayaan ieu ku anjeun.